Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Woonachtig in Alphen aan den Rijn en klaar om de stap te maken naar zonne-energie? Realcurrent Engineering staat voor je klaar! Met jarenlange ervaring in de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen en omvormers helpen we je graag op pad!

Waarom kiezen voor Real Current Engineering?

Zijaanzicht zonnepanelen op woning - Real Current Engineering

Wil je in Alphen aan den Rijn een

Thuisaccu kopen

maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Bij de installatie van een energiesysteem komt best wat kijken. Wil jij zonnepanelen kopen in Alphen aan den Rijn? Wij komen gerust een keer langs voor een kop koffie, of kom eens bij ons langs!

Thuisaccu's Alphen aan den Rijn

Maximaliseer jouw energieopslag met onze betrouwbare thuisaccu’s!

Als vertrouwd bedrijf in Alphen aan den Rijn biedt Realcurrent Engineering hoogwaardige thuisaccu’s aan als onderdeel van ons uitgebreide assortiment duurzame energieoplossingen. We begrijpen dat energieopslag essentieel is voor een betrouwbare en efficiënte zonne-energiesysteem. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de perfecte thuisaccu-oplossing te vinden die past bij hun specifieke behoeften en budget

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Laat de zon voor je werken in Alphen aan den Rijn met onze hoogwaardige zonnepanelen!

Vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie en nazorg, nemen wij onze klanten bij de hand en zorgen we ervoor dat ze het maximale halen uit hun zonnepanelen. Onze focus op klanttevredenheid en duurzame oplossingen maakt ons de eerste keuze voor inwoners van Alphen aan den Rijn die willen investeren in zonne-energie.

Micro-omvormers Alphen aan den Rijn

Optimaliseer de efficiëntie van je zonne-energiesysteem in met onze geavanceerde micro-omvormers.

Wij bieden onze klanten in de nieuwste technologische innovaties op het gebied van micro-omvormers aan, waardoor ze kunnen profiteren van een hogere energieopbrengst en betere betrouwbaarheid. Met onze grondige kennis van zonne-energiesystemen en onze toewijding aan klanttevredenheid, streven we ernaar om onze klanten in Alphen aan den Rijn te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte micro-omvormers, die hun investering in zonne-energie maximaliseren.

 

Investeren in zonnepanelen en een thuisaccu

Hoe gaat dat bij Realcurrent?

“De aanleg van een nieuw energiesysteem of de verduurzaming van een woning begint allemaal met een persoonlijk gesprek waarin we het energieverbruik, budget en andere voorkeuren bespreken. Tijdens een inspectie van het huis bepalen we onder andere of een 1-fase of 3-fase omvormer geschikt is, afhankelijk van uw hoofdaansluiting,  en het aantal zonnepanelen dat we gaan installeren. Daarnaast kunnen we natuurlijk kijken naar de plaatsing van een thuisaccu.”

“Vervolgens maken we technische tekeningen en berekeningen voor een optimaal energie-systeem! Hierna volgt de werkvoorbereiding waarbij eventuele aanpassingen aan de meterkast worden overwogen en offertes worden opgesteld. Na  goedkeuring gaan we over tot de installatie, waarbij onze experts ervoor zorgen dat alles veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd en gecontroleerd. Uiteraard bieden wij na de installatie ook nazorg aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame energiesysteem.”

Richard - General Manager - Real Current Engineering

Richard Venneker
General Manager

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Gelukt!

U hoort snel van ons