Zonnepanelen met maximale energie-efficiëntie in Bodegraven

Gevestigd in Bodegraven en klaar om de overstap te maken naar zonne-energie? Realcurrent Engineering staat klaar om je te begeleiden!

Met een schat aan ervaring in het installeren van zonnepanelen, thuisbatterijen en omvormers zijn we jouw partner voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen
in Bodegraven

Vanaf het initiële consult tot aan de voltooiing van de installatie en nazorg, begeleiden wij onze klanten stap voor stap en zorgen ervoor dat zij het optimale rendement behalen uit hun zonnepanelen. Onze sterke nadruk op klanttevredenheid en duurzame oplossingen maakt ons de voorkeurspartner voor inwoners van Bodegraven die willen investeren in zonne-energie.

Thuisbatterij 5.8 kWh

Thuisbatterijen
in Bodegraven

Wij bieden hoogwaardige thuisaccu’s aan als onderdeel van ons uitgebreide assortiment duurzame energieoplossingen. We beseffen dat energieopslag van cruciaal belang is voor een betrouwbaar en efficiënt zonne-energiesysteem. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de ideale thuisaccu-oplossing te vinden die aansluit bij hun specifieke behoeften en budget.

Deye SUN 5/12k

Hybride omvormers
in Bodegraven

Wij brengen de nieuwste technologische innovaties op het gebied van micro-omvormers rechtstreeks naar onze klanten, waardoor zij kunnen profiteren van een verhoogde energieopbrengst en verbeterde betrouwbaarheid. Met onze diepgaande kennis van zonne-energiesystemen en onze toewijding aan klanttevredenheid, streven we ernaar om onze klanten in Bodegraven te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte micro-omvormers. Zo kunnen zij optimaal profiteren van hun investering in zonne-energie.

microinverter

Micro omvormers
in Bodegraven

Wij brengen de nieuwste technologische innovaties op het gebied van micro-omvormers rechtstreeks naar onze klanten, waardoor zij kunnen profiteren van een verhoogde energieopbrengst en verbeterde betrouwbaarheid. Met onze diepgaande kennis van zonne-energiesystemen en onze toewijding aan klanttevredenheid, streven we ernaar om onze klanten in Bodegraven te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte micro-omvormers. Zo kunnen zij optimaal profiteren van hun investering in zonne-energie.

Op zoek naar

Een Thuisaccu of Zonnepaneel

voor bij je huis of bedrijfspand, maar je loopt tegen iets aan?

Het installeren van een energieoplossing vereist expertise. Overweeg je te verduurzamen? We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en een kop koffie, of je bent welkom bij ons

Waarom van Real Current Engineering?

10 zonnepanelen plaatsing Zuid-Holland

Het kopen van zonnepanelen en een thuisaccu

Hoe gaat dat bij Realcurrent?

Het startpunt voor het opzetten van een nieuw energiesysteem of het verduurzamen van een woning is een persoonlijk gesprek waarin we uw energieverbruik, budget en andere voorkeuren bespreken. Tijdens een grondige inspectie van uw huis beoordelen we onder andere of een 1-fase of 3-fase omvormer geschikt is, afhankelijk van uw hoofdaansluiting en het aantal zonnepanelen dat geïnstalleerd zal worden. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijkheid tot plaatsing van een thuisaccu om uw energieopslag te optimaliseren.

Na het maken van de technische tekeningen en berekeningen voor een optimaal energiesysteem, gaan we over tot de werkvoorbereiding. Hierbij kijken we naar eventuele aanpassingen die nodig zijn aan de meterkast en stellen we gedetailleerde offertes op. Zodra u akkoord gaat, starten we met de installatie. Onze experts zorgen ervoor dat alles veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd en grondig wordt gecontroleerd. Ook na de installatie bieden wij nazorg aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame energiesysteem.

 
 
Richard - General Manager - Real Current Engineering

Richard Venneker
General Manager

Lagere energie kosten

Door zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, haal je minder stroom van het elektriciteitsnet. Dit maakt je zelfvoorzienender en beschermt tegen schommelende elektriciteitsprijzen.

Snelle terugverdientijd

Gezien de huidige energieprijzen en de efficiëntie van moderne zonnepanelen, is de investering vaak binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend. Aangezien de panelen 25 tot 30 jaar meegaan, bieden ze een uitstekend rendement op de investering.

Beter energielabel

Met zonnepanelen op je dak verbetert het energielabel van je woning. Dit kan de waarde van je huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers in de toekomst.

Subsidies en financiële voordelen

In zowel Nederland als België profiteert je van diverse subsidies en financiële regelingen wanneer je investeert in zonnepanelen. Dit maakt de initiële investering aanzienlijk aantrekkelijker.

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een schone en groene energiebron. Door te kiezen voor zonnepanelen, draagt je actief bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst.

Onafhankelijk

Door zelf energie op te wekken, bent u minder afhankelijk van externe energieleveranciers. Dit geeft meer controle over de eigen energievoorziening en kan op de lange termijn financiële stabiliteit bieden.

FAQ

Meest gestelde vragen

Nee, de installatie is relatief eenvoudig en wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. We zorgen ervoor dat het systeem naadloos integreert met je bestaande elektrische infrastructuur.

Met veranderingen in de salderingsregeling en de introductie van digitale meters, is het steeds lucratiever om je eigen opgewekte stroom te gebruiken. Bij RealCurrent zijn we experts in het optimaliseren van energieconsumptie. Door de zonnepanelen te koppelen aan een Hybride omvormer, sla overtollige energie op voor later gebruik. Dit maakt je minder afhankelijk van het net en stelt in staat om zelfs op zonloze dagen van je eigen energie te genieten.

De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 40 jaar. Als je dit afzet tegen de terugverdientijd van gemiddeld 5 tot 10 jaar, betekent dit dat  tot wel 30 jaar kunt genieten van kosteloze energie.

Een investering in zonnepanelen is gemiddeld binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend. Deze periode kan variëren op basis van installatiekosten, de huidige elektriciteitsprijs, de opbrengst en kwaliteit van de zonnepanelen. Neem voor een nauwkeurige berekening contact op!

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

Zonnepanelen Bodegraven

Gelukt!

U hoort snel van ons