Zonnepanelen voor je huis in Gouda!

Klaar om de overstap te maken naar duurzame energie in Gouda? RealCurrent Engineering staat klaar om je te begeleiden!

Met onze expertise in het installeren van zonnepanelen, hybride omvormers en thuisaccu's zijn we jouw partner voor een groenere toekomst.

Zonnepanelen
in Gouda

Van het eerste consult tot aan de uiteindelijke installatie en nazorg, we begeleiden onze klanten in Gouda stap voor stap om ervoor te zorgen dat ze het maximale rendement halen uit hun zonnepanelen. Onze focus op klanttevredenheid en duurzame oplossingen maakt ons de voorkeurspartner voor Goudse huishoudens en bedrijven die willen investeren in zonne-energie.

Thuisbatterij 5.8 kWh

Thuisbatterijen
in Gouda

Ontdek de voordelen van thuisaccu’s in Gouda met onze hoogwaardige opslagoplossingen. Wij begrijpen dat energieopslag cruciaal is voor een betrouwbare energievoorziening, en daarom bieden wij op maat gemaakte thuisaccu’s aan die perfect passen bij de behoeften van onze klanten in Gouda.

Deye SUN 5/12k

Hybride omvormers
in Gouda

Met onze geavanceerde hybride omvormers brengen we de nieuwste technologieën naar Gouda, waardoor onze klanten kunnen profiteren van een hogere energieopbrengst en een betrouwbaarder energienetwerk. Onze hybride omvormers zijn ontworpen om naadloos te integreren met zonnepanelen en thuisaccu’s, waardoor onze klanten in Gouda kunnen genieten van maximale energie-efficiëntie.

microinverter

Micro omvormers
in Gouda

Ontdek de voordelen van micro-omvormers in Gouda met onze innovatieve oplossingen voor energieoptimalisatie. Micro-omvormers zorgen voor een verhoogde energieopbrengst en verbeterde betrouwbaarheid, waardoor onze klanten in Gouda kunnen profiteren van een nog efficiënter zonne-energiesysteem.

Wil jij graag

Een Hybride omvormer of Zonnepaneel

Laten installeren in je huis?

We kunnen ons voorstellen dat dit best een spannende stap is en dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag met het vinden van een oplossing!

Waarom van Real Current Engineering?

10 zonnepanelen plaatsing Zuid-Holland

De aanschaf van een energiesysteem

Hoe gaat dat bij Realcurrent?

We beginnen met een persoonlijk gesprek om je energieverbruik, budget en voorkeuren te bespreken. Na een grondige inspectie van je huis bepalen we welk type omvormer geschikt is en of een thuisaccu nodig is voor optimale energieopslag.

Vervolgens maken we technische tekeningen en berekeningen en passen indien nodig de meterkast aan. Na jouw akkoord starten we met de installatie, waarbij onze experts zorgen voor een veilige en efficiënte uitvoering. We bieden ook nazorg om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je duurzame energiesysteem.

 
 
Richard - General Manager - Real Current Engineering

Richard Venneker
General Manager

Lagere energie kosten

Door zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, haal je minder stroom van het elektriciteitsnet. Dit maakt je zelfvoorzienender en beschermt tegen schommelende elektriciteitsprijzen.

Snelle terugverdientijd

Gezien de huidige energieprijzen en de efficiëntie van moderne zonnepanelen, is de investering vaak binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend. Aangezien de panelen 25 tot 30 jaar meegaan, bieden ze een uitstekend rendement op de investering.

Beter energielabel

Met zonnepanelen op je dak verbetert het energielabel van je woning. Dit kan de waarde van je huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers in de toekomst.

Subsidies en financiële voordelen

In zowel Nederland als België profiteert je van diverse subsidies en financiële regelingen wanneer je investeert in zonnepanelen. Dit maakt de initiële investering aanzienlijk aantrekkelijker.

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een schone en groene energiebron. Door te kiezen voor zonnepanelen, draagt je actief bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst.

Onafhankelijk

Door zelf energie op te wekken, bent u minder afhankelijk van externe energieleveranciers. Dit geeft meer controle over de eigen energievoorziening en kan op de lange termijn financiële stabiliteit bieden.

FAQ

Meest gestelde vragen

Nee, onze gekwalificeerde technici voeren de installatie uit, waardoor het proces soepel verloopt en naadloos integreert met je bestaande elektrische infrastructuur.

Bij RealCurrent zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van energieconsumptie. Door zonnepanelen te koppelen aan een hybride omvormer, wordt overtollige energie opgeslagen voor later gebruik. Dit vermindert je afhankelijkheid van het net en stelt je in staat om zelfs op dagen zonder zon van je eigen energie te genieten.

Zonnepanelen hebben een gemiddelde levensduur van 25 tot 40 jaar. Met een terugverdientijd van 5 tot 10 jaar betekent dit dat je tot wel 30 jaar kunt genieten van kosteloze energie.

Over het algemeen is de terugverdientijd van zonnepanelen gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar. Deze periode kan variëren op basis van installatiekosten, de huidige elektriciteitsprijs, en de opbrengst en kwaliteit van de zonnepanelen. Neem voor een nauwkeurige berekening contact met ons op!

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

Zonnepanelen Gouda

Gelukt!

U hoort snel van ons