Zonnepanelen met maximale energie-efficiëntie in Leiden

Gevestigd in Leiden en klaar om te profiteren van zonne-energie? Real Current Engineering staat voor je klaar!

Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van zonnepanelen, thuisaccu's en omvormers, helpen wij jouw maar al te graag!

Zonnepanelen
in Leiden

Van het eerste consult tot aan de voltooiing van de installatie en nazorg, begeleiden wij onze klanten stap voor stap. We zorgen ervoor dat zij het maximale rendement behalen uit hun zonnepanelen. Onze sterke focus op klanttevredenheid en duurzame oplossingen maakt ons de favoriete partner voor inwoners van Leiden die willen investeren in zonne-energie.

Thuisbatterij 5.8 kWh

Thuisbatterijen
in Leiden

Als onderdeel van ons uitgebreide assortiment duurzame energieoplossingen bieden wij hoogwaardige thuisaccu’s aan. We begrijpen dat energieopslag cruciaal is voor een betrouwbaar zonne-energiesysteem. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de ideale thuisaccu-oplossing te vinden die past bij hun specifieke behoeften en budget.

Deye SUN 5/12k

Hybride omvormers
in Leiden

Wij brengen de nieuwste technologische innovaties op het gebied van micro-omvormers rechtstreeks naar onze klanten, waardoor zij kunnen profiteren van een verhoogde energieopbrengst en verbeterde betrouwbaarheid. Met onze diepgaande kennis van zonne-energiesystemen en onze toewijding aan klanttevredenheid, streven we ernaar om onze klanten in Leiden te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte micro-omvormers. Zo kunnen zij optimaal profiteren van hun investering in zonne-energie.

microinverter

Micro omvormers
in Leiden

Met de nieuwste technologische innovaties op het gebied van micro-omvormers brengen we rechtstreeks voordelen naar onze klanten in Leiden. Dit zorgt voor een verhoogde energieopbrengst en verbeterde betrouwbaarheid. Onze diepgaande kennis van zonne-energiesystemen en onze toewijding aan klanttevredenheid stellen ons in staat om onze klanten in Leiden te voorzien van geavanceerde en efficiënte micro-omvormers. Zo kunnen zij optimaal profiteren van hun investering in zonne-energie.

Wil jij

Een Thuisaccu of Zonnepaneel

laten installeren op het dak van je huis?

We snappen dat dat best een stap is en je misschien wel met vragen rondloopt. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de installatie van zonnepanelen! Vraag ons gerust je vraag!

Waarom van Real Current Engineering?

10 zonnepanelen plaatsing Zuid-Holland

Het aanschaffen van zonnepanelen en een thuisaccu

Hoe werkt dat bij Realcurrent?

Het startpunt voor het implementeren van een duurzaam energiesysteem in Leiden is een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en behoeften bespreken. Onze experts voeren een grondige inspectie uit om de beste oplossing voor jouw situatie te bepalen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en installeren van jouw op maat gemaakte energieoplossing.

En ook na de installatie kun je op ons rekenen voor onderhoud en support, zodat je gegarandeerd bent van een optimaal functionerend systeem.

Richard - General Manager - Real Current Engineering

Richard Venneker
General Manager

Lagere energie kosten

Door zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, haal je minder stroom van het elektriciteitsnet. Dit maakt je zelfvoorzienender en beschermt tegen schommelende elektriciteitsprijzen.

Snelle terugverdientijd

Gezien de huidige energieprijzen en de efficiëntie van moderne zonnepanelen, is de investering vaak binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend. Aangezien de panelen 25 tot 30 jaar meegaan, bieden ze een uitstekend rendement op de investering.

Beter energielabel

Met zonnepanelen op je dak verbetert het energielabel van je woning. Dit kan de waarde van je huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers in de toekomst.

Subsidies en financiële voordelen

In zowel Nederland als België profiteert je van diverse subsidies en financiële regelingen wanneer je investeert in zonnepanelen. Dit maakt de initiële investering aanzienlijk aantrekkelijker.

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een schone en groene energiebron. Door te kiezen voor zonnepanelen, draagt je actief bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst.

Onafhankelijk

Door zelf energie op te wekken, bent u minder afhankelijk van externe energieleveranciers. Dit geeft meer controle over de eigen energievoorziening en kan op de lange termijn financiële stabiliteit bieden.

FAQ

Meest gestelde vragen

De installatie van onze duurzame energieoplossingen is ontworpen met eenvoud in gedachten. Onze bekwame technici zorgen voor een naadloze integratie met je huidige elektrische systeem, waardoor het proces soepel verloopt.

 

In een tijd waarin energietarieven schommelen en de behoefte aan zelfvoorzienendheid groeit, biedt RealCurrent oplossingen voor het benutten van je eigen energie. Met onze expertise in hybride omvormers kun je overtollige energie opslaan voor later gebruik, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet en meer controle krijgt over je energieverbruik.

 

Zonnepanelen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn een duurzame bron van energie voor de komende decennia. Bij RealCurrent streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor onze zonnepanelen een levensduur hebben van wel 30 tot 40 jaar. Dit betekent dat je gedurende vele jaren kunt profiteren van schoon en hernieuwbaar vermogen.

De terugverdientijd van zonnepanelen varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de initiële kosten van installatie, de huidige energieprijzen en de efficiëntie van het systeem. Over het algemeen zien onze klanten een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar, waarna ze vele jaren kunnen genieten van gratis energie van hun zonnepanelen.

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

Zonnepanelen Leiden

Gelukt!

U hoort snel van ons