De salderingsregeling voor zonnepanelen blijft

Goed nieuws voor iedereen met zonnepanelen op het dak: de salderingsregeling blijft! Ondanks nieuwe kosten door energiebedrijven, blijft zonne-energie een duurzame en waardevolle keuze. De mogelijkheid om opgewekte energie te verrekenen met je verbruik, zorgt voor een efficiënte en economisch aantrekkelijke manier om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Versterk je duurzame energie-setup met onze nieuwe hybride thuisbatterij

Bij Real Current Engineering begrijpen we het belang van duurzaamheid en zelfvoorziening. Daarom zijn we verheugd onze nieuwste innovatie te introduceren: de voordelig geprijsde hybride thuisbatterij. Deze batterij is ontworpen om naadloos samen te werken met je zonnepanelen, waardoor je nog meer controle krijgt over je eigen energieverbruik en -opslag.

Met onze hybride thuisbatterij kun je opgewekte energie opslaan voor momenten waarop de zon niet schijnt, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet en bijdraagt aan een stabielere, duurzamere energievoorziening.

Waarom de salderingsregeling essentieel is voor zonnepaneelbezitters

De salderingsregeling speelt een cruciale rol in het financieel aantrekkelijk maken van zonne-energie. Door de mogelijkheid om overtollige energie terug te leveren aan het net, kunnen huiseigenaren besparen op hun energierekening en de investering in zonnepanelen sneller terugverdienen. Het behoud van deze regeling is essentieel voor de toekomst van duurzame energie in Nederland.

Neem contact op voor een offerte op maat

Ben je klaar om je bijdrage aan een duurzamere toekomst te versterken? Neem dan snel contact op met Richard van Real Current Engineering door te bellen of het formulier in te vullen, dan bellen wij later terug. Contact op onze hybride thuisbatterij en hoe je deze kunt integreren met je bestaande zonne-energiesysteem. Samen kunnen we werken aan een groenere, duurzamere wereld.

Ontdek onze nieuwe en voordelige hybride thuisbatterij | Wat is de salderingsregeling eigenlijk?


Meer nationaal nieuws over de salderingsregeling:

https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i36661/blijdschap-en-teleurstelling-over-behoud-salderingsregeling-voor-zonnepanelen | Blijft de salderingsregeling voor zonnepanelen bestaan? | Rijksoverheid.nl | https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/salderingsregeling-zonnepanelen-blijft-voorlopig/ar-BB1icYF4

Deel dit artikel

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

De salderingsregeling voor zonnepanelen blijft

Benieuwd hoeveel je bespaart?

Geïnteresseerd in groene stroom? Doe de zonnepanelen check en ontdek of jouw woning geschikt is en hoeveel je bespaart. 

Gelukt!

U hoort snel van ons