Over ons

Met de focus op CO2-reductie en de ontlasting van grootschalige energienetten, speelt Real Current Engineering een belangrijke rol in de energietransitie

Begin het gesprek

Onze pioniers

Chris de Jong
Solar specialist / eigenaar

Voordat de solar hype in Nederland begon was Chris de Jong al actief rondom het aanbieden, ontwikkeling en installeren van deze technologie. Hij weet iedere situatie passend te maken en bouwt wanneer de kans het aangrijpt custom solar oplossingen, ook wanneer bij velen de kennis stopt denkt Chris in oplossingen. Ontwikkelen is waar hij voor leeft. Hij is dé ervaren engineer en oprichter.

Richard - General Manager - Real Current Engineering

Richard Venneker
General Manager

Sinds 2023 is Richard Venneker de manager bij Real Current Engineering. Met zijn jarenlange ervaring in de zonnepanelenindustrie brengt hij een schat aan kennis en expertise naar het team. Hij runt de toko en speelt een cruciale rol in klantenonderhoud en sales. Richard’s leiderschap en grondige kennis van de industrie stellen hem in staat om het bedrijf met succes te sturen.

Davey de Lange
Content marketeer

Davey de Lange, de ervaren marketing freelancer, zet zich volledig in voor Real Current Engineering. Zijn geloof in de producten en zijn sterke sociale vaardigheden, voortkomend uit zijn eigen bedrijf ‘De Social Guy‘, maken hem een onmisbare schakel in de marketingstrategie van het bedrijf. Davey is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, social media en andere online kanalen, waarbij hij zijn netwerk en expertise inzet om de boodschap van Real Current Engineering effectief over te brengen.

Onze
Missie

Onze missie is om de wereld te voorzien van een duurzame en efficiënte energieoplossingen. Dit doen we door het energienetwerk te verbeteren en op innovatieve manieren  beschikbare energiebronnen te benutten.

Door een samenspel van technologieën zoals zonne-energie, windenergie, biomassa en batterijopslag, geloven wij dat Nederland een stabiele en continue stroom van energie kan ontvangen.

Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs bedrijfsleven logo
Real Current Engineering zet zich in als een erkend leerbedrijf, waarbij we toekomstige vakmensen opleiden in de metaal- en metalektrosector.

We combineren onderwijs en bedrijfsleven om te voldoen aan de dynamische eisen van de arbeidsmarkt. Onze aanpak verzekert dat onze studenten en stagiaires optimaal zijn voorbereid op hun toekomstige carrière, met een opleiding die nauw aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften van de industrie.

Real Current Engineering is trots om aan te kondigen dat we een strategische samenwerking zijn aangegaan met BRI Groep.

Deze samenwerking is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambities, gericht op het schaalbaar maken van innovatieve projecten zoals onze Solar Tube. BRI Groep brengt waardevolle kennis en ondersteuning in engineering, logistiek, en netwerkontwikkeling, waardoor we samen sterker staan in de markt.

Met deze samenwerking versterken we onze capaciteiten in het uitvoeren van grootschalige projecten en benutten we de gecombineerde expertise voor verdere groei en innovatie. Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt voor de toekomst van Real Current Engineering.

Samenwerking icon

FAQ

Meest gestelde vragen

RealCurrent Engineering biedt innovatieve en duurzame energieoplossingen die de transitie naar duurzame energie versnellen.

RealCurrent Engineering ziet duurzaamheid als een cruciaal onderdeel van de toekomstige energietransitie. Het bedrijf streeft ernaar om oplossingen te bieden die bijdragen aan de reductie van CO2-uitstoot en de uitdagingen van grootschalige energienetten aan te gaan. Het doel is om een stabiele en continue stroom van energie te garanderen door gebruik te maken van hybride energieoplossingen.

Je kunt contact opnemen met RealCurrent Engineering via +31 85 273 5832
of een e-mail sturen naar info@realcurrentengineering.eu

Hybride energieoplossingen combineren verschillende vormen van energieproductie om een duurzame en efficiënte bron van energie te creëren. Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en drastisch de CO2-uitstoot. Ze bieden ook de mogelijkheid om energie op te slaan, wat helpt om energiepieken en -dalen op te vangen en de efficiëntie van het energienetwerk te verbeteren.

RealCurrent Engineering biedt innovatieve en duurzame energieoplossingen die de transitie naar duurzame energie versnellen.

Stuur mij een vrijblijvende offerte
voor:

Over ons

Gelukt!

U hoort snel van ons